Kahve falında eski para almak

Kahve falında eski para almak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, inancını bir kenara atacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski para almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Kahve falında eski para vermek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski kağıt para saymak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden para almak kendine olan güvenini yitireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşinden para almak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Kahve falında madeni eski para görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında eskimiş kağıt para görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski zaman parası görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para almak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir