AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinden para almak

Kahve falında eski eşinden para almak

Kahve falında eski eşinden para almak işlerine dört elle sarılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşinden para almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski eşinden para almak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dinç kalacağına işarettir.

Kahve falında eski eşinden kaçmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Kahve falında eski eşinden hamile kalmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşinden hediye almak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden para aldığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden para almak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşinden para almak korkularının üzerine gideceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen eşinden para almak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir