AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski muhtar görmek

Kahve falında eski muhtar görmek

Kahve falında eski muhtar görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski muhtar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Kahve falında eski muhtar görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında muhtar görmek fakirlikten kurtulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahalle muhtarını görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin muhtar olduğunu görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalettir.

Kahve falında muhtara gitmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında köy muhtarını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında muhtar seçilmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köyün muhtarını görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir