AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhtara gitmek

Kahve falında muhtara gitmek

Kahve falında muhtara gitmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, üzüntülerinin son bulacağına, sosyal konumunun değişeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında muhtara gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında muhtara gitmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine inanılır.

Kahve falında köy muhtarını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında muhtar seçilmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında muhtar görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köyün muhtarını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahalle muhtarını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin muhtar olduğunu görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski muhtar görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir