AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kaşar görmek

Kahve falında eski kaşar görmek

Kahve falında eski kaşar görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kaşar gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Kahve falında eski kaşar görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşar peynir yemek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşar yemek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşarlı ekmek görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşar görmek işlerin yolunda gideceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına yorulur.

Kahve falında kaşar peynir yediğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet eder.

Kahve falında kaşarlı pide görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşar rendelemek zorlukların ve çilelerin azalacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir