AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşarlı pide görmek

Kahve falında kaşarlı pide görmek

Kahve falında kaşarlı pide görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, husumetlerin başgöstereceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaşarlı pide gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Kahve falında kaşarlı pide görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşar peynir görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşar yemek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşar peynir almak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaşar görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kişinin yasa düşeceğine inanılır.

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kaşarlı köfte görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir