AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerindeki müdürü görmek

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerindeki müdürü gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek hoş muhabbette olacağına, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Kahve falında işyeri müdürü görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde müdür görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet eder.

Kahve falında işyeri müdürünü görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında işyerinin müdürünü görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir