AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evlerin yıkıldığını görmek

Kahve falında eski evlerin yıkıldığını görmek

Kahve falında eski evlerin yıkıldığını görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendi geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evlerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eski evlerin yıkıldığını görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski evinin yıkıldığını görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında eski bir evin yıkıldığını görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evin yıkıldığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski binaların yıkıldığını görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev yıkılırken kaçmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan evden sağ çıkmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir