AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evin yıkıldığını görmek

Kahve falında eski evin yıkıldığını görmek

Kahve falında eski evin yıkıldığını görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, iş için gurbete gidileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında eski evinin yıkıldığını görmek hayatını yoluna sokacağına, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında eski evin yıkıldığını görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir evin yıkıldığını görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek mallarının eksileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalettir.

Kahve falında başka evin yıkıldığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına yorulur.

Kahve falında baba evinin yıkıldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarının yıkılmasını görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evini yıkılırken görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir