AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin eşyasını satmak

Kahve falında evinin eşyasını satmak

Kahve falında evinin eşyasını satmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, diplomalarının artacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında evinin eşyasını satmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında evinin eşyasını satmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında evin eşyasını satmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşyaları satmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında giyim eşyası satmak büyük başarıların göğüsleneceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev eşyalarını satmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşyayı satmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eskiciye eşya satmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşyaları satmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir