AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evine tekrar taşınmak

Kahve falında eski evine tekrar taşınmak

Kahve falında eski evine tekrar taşınmak hayır getirecek bir işe girileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, içinin de rahat edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski evine tekrar taşınmak gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Kahve falında eski evine tekrar taşınmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski evine geri taşınmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evine taşınmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski evine taşındığını görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir