AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında baba evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında baba evinin yıkıldığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında baba evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Kahve falında baba evinin yıkıldığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında babasının evinin yıkıldığını görmek sağlığına kavuşacağına, her zaman sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin yıkılmasını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının evinin yıkıldığını görmek herkesin yardımına koşacağına, o kişiye zararının dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yıkılmak üzere olduğunu görmek ona göre davranacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin balkonun yıkıldığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir evin yıkıldığını görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir