AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ev aldığını görmek

Kahve falında eski ev aldığını görmek

Kahve falında eski ev aldığını görmek dualarının kabul olacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ev aldığını gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında eski ev satın aldığını görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında eski ev aldığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından aldatılmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj aldığını görmek ettiği zararları telafi edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak ona göre davranacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir