Kahve falında eski eşin karısını görmek

Kahve falında eski eşin karısını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşin karısını gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında eski eşin yeni karısını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşin karısını görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşinin karısını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin eski karısını görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin karısını aldattığını görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin karısını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski karısını görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir