AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi hasta görmek

Kahve falında eşi hasta görmek

Kahve falında eşi hasta görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşi hasta gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında eşini hasta olarak görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşi hasta görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin hasta olduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi hasta görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eşinin hasta görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında eski eşini hasta görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini hasta görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini hasta görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir