AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini çok hasta görmek

Kahve falında eşini çok hasta görmek

Kahve falında eşini çok hasta görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yuva kuracağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini çok hasta gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında eşinin hastalandığını görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen eşi hasta görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşini hasta görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi hasta görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hasta görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hasta olduğunu görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini hasta görmek imkânsızlıklarının biteceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen eşini hasta görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir