AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek sevgiliyi görmek

Kahve falında eski erkek sevgiliyi görmek

Kahve falında eski erkek sevgiliyi görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, şeytana uyacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya inanılır.

Kahve falında eski erkek sevgiliyi gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında eski erkek sevgiliyi görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski erkek sevgilini görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek sevgili görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin erkek kardeşini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle koşmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, güç ve para kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir