AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, zor bir işe girileceğine, ekmeğinin artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşları gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Kahve falında eski erkek arkadaşını görmek düşmanların çok üzüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla evlenmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek zafer elde edileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evini görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ağladığını görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşı görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla barışmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir