AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski elemanını görmek

Kahve falında eski elemanını görmek

Kahve falında eski elemanını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski elemanını gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında eski elemanını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elemanı görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında elemanını görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında eleman görmek çalışmaların beğeni almayacağına, şifa ve ilaç bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski vazo görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kanepe görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski binaya girmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir