AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin evine gitmek

Kahve falında annesinin evine gitmek

Kahve falında annesinin evine gitmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında annesinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında annesinin evine gitmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında annenin evine gitmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin evine gitmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin evine gitmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine yorulur.

Kahve falında amcanın evine gitmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Kahve falında teyzesinin evine gitmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir