AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kötü günlerinden kurtulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığım işyerini görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski işyerinde çalıştığını görmek zenginlik sahibi olunacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir işyerinde çalıştığını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet eder.

Kahve falında işe girip çalıştığını görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalet eder.

Kahve falında çalıştığım işyerini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir işyerinde çalıştığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir