AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çağda yaşamak

Kahve falında eski çağda yaşamak

Kahve falında eski çağda yaşamak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yeni işlere girileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski çağda yaşamak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Kahve falında eski çağda yaşamak işte de mutlu olunacağına, yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski yaşadığım evi görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evinde yaşadığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bol dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evinde yaşamak depresyona gireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski yaşadığı evi görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir