AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir öğretmenini görmek

Kahve falında eski bir öğretmenini görmek

Kahve falında eski bir öğretmenini görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir öğretmenini gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski bir öğretmen görmek alın terinin karşılığını alacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalettir.

Kahve falında eski matematik öğretmenini görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir öğretmenini görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski okul öğretmenini görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eski öğretmenini görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski öğretmeninin öldüğünü görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ilkokul öğretmenini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir