AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski öğretmenini görmek

Kahve falında eski öğretmenini görmek

Kahve falında eski öğretmenini görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski öğretmenini gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Kahve falında eski öğretmenimi görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında eski bir öğretmenini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski öğretmenle konuşmak şansının hep açık olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Kahve falında eski bir öğretmeni görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işarettir.

Kahve falında eski bir öğretmen görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski matematik öğretmenini görmek dertlerin başlayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski öğretmeni görmek rahatının da yerine geleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul öğretmenini görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir