AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın yıkılması görmek

Kahve falında binanın yıkılması görmek

Kahve falında binanın yıkılması görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında binanın yıkılması gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında binanın yıkılmasını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir binanın yıkıldığını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni binanın yıkıldığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir