AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabayla gezmek

Kahve falında beyaz arabayla gezmek

Kahve falında beyaz arabayla gezmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi kayıpların olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz arabayla gezmek gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında beyaz arabayla gezmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabada gezmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı arabayla gezmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah arabayla gezmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni arabayla gezmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle arabayla gezmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabadan gezmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla arabayla gezmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir