AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arabayı görmek

Kahve falında eski arabayı görmek

Kahve falında eski arabayı görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arabayı gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Kahve falında eski bir araba kullanmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski beyaz araba görmek kudreti ve cesareti bulacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı arabada olmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında eski araba lastiği görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski araba sürmek hayır ve bereketin artmasına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski araba satın almak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arabayı görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir araba görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir