AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski beyaz araba görmek

Kahve falında eski beyaz araba görmek

Kahve falında eski beyaz araba görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, gelişim içine gireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eski beyaz araba gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz eski model araba görmek günahlarına tövbe edeceğine, çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında eski model beyaz araba görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski beyaz araba görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz eski araba görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski yeşil araba görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında eski arabaya binmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında eski araba almak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin arabasını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir