AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski akraba görmek

Kahve falında eski akraba görmek

Kahve falında eski akraba görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, esenlik bulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, suç işleyeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski akraba gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski bir akraba görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında eski eşin akrabalarını görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin akrabalarını görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin akrabalarını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında eski bir akrabayı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski akrabaları görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski akraba görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın yaralandığını görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir