AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir akrabayı görmek

Kahve falında eski bir akrabayı görmek

Kahve falında eski bir akrabayı görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir akrabayı gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski eşin akrabalarını görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında eski eşinin akrabalarını görmek isminden sıkça söz ettireceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin akrabalarını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında eski bir akrabayı görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski akraba görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir akraba görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski akrabaları görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasının bayıldığını görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir