AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle otobüse binmek

Kahve falında eşiyle otobüse binmek

Kahve falında eşiyle otobüse binmek işinde aranan biri haline geleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eşiyle otobüse binmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında iett otobüsüne binmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse ters binmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında ailece otobüse binmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında otobüse inip binmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında valizle otobüse binmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında boş otobüse binmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni otobüse binmek işinden ve hayatından geri kalacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir