AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinizi başka erkekle görmek

Kahve falında eşinizi başka erkekle görmek

Kahve falında eşinizi başka erkekle görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinizi başka erkekle gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşini başka erkekle görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini başka erkeklerle görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında eşinizi başka erkekle görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka erkekle görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir