AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin tuvaletini yaptığını görmek

Kahve falında eşinin tuvaletini yaptığını görmek

Kahve falında eşinin tuvaletini yaptığını görmek keyiflerinin yerinde olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin tuvaletini yaptığını gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşinin tuvaletini yaptığını görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini tuvalette görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıya tuvaletini yapmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet karıştırmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı tuvalete atmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış tuvalete girmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak yeni insanlarla tanışacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir