AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini zina yaparken görmek

Kahve falında annesini zina yaparken görmek

Kahve falında annesini zina yaparken görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, maddi imkânlarının azalacağına, ününün çoğalacağına, bilgilerle donanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini zina yaparken gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Kahve falında annesiyle zina yapmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle zina yapmak çok kötü günler geçireceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini zina yaparken görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin zina yaptığını görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında anneyle zina etmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında anneyi zina yaparken görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin zina yaptığını görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir