AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında annesinin zina ettiğini gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin zina ettiğini görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin zina ettiğini görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının zina ettiğini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, yoksul için zenginliğe işaret eder.

Kahve falında iki kişinin zina ettiğini görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında kocasının zina ettiğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir