AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin zina yaptığını görmek

Kahve falında annenin zina yaptığını görmek

Kahve falında annenin zina yaptığını görmek ferah bir döneme girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, rahatının bozulacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin zina yaptığını gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında annenin zina yaptığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini zina ederken görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle zina etmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesiyle zina yapmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini zina yaparken görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Kahve falında anneyle zina yapmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi zina yaparken görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir