AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sırtına binmek

Kahve falında ölünün sırtına binmek

Kahve falında ölünün sırtına binmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtına binmek gördüyseniz:

  • Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ölünün sırtına binmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek sırtına binmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin sırtına binmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtına binmek iyi huylar edineceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kadın sırtına binmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sırtına binmek kişinin iyi hale geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında annenin sırtına binmek gelecekte yüzünün güleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir