AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sakal traşı olduğunu görmek

Kahve falında eşinin sakal traşı olduğunu görmek

Kahve falında eşinin sakal traşı olduğunu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin sakal traşı olduğunu gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında eşini beyaz sakal görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında eşini sakal görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini sakalı görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eşini sakallı görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir