AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını görmek

Kahve falında eşinin saçını görmek

Kahve falında eşinin saçını görmek kasasının ağırlaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, söz sahibi olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Kahve falında eşinin saçını uzun görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçını taramak mutluluktan havalara uçacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin saçını beyaz görmek hayatının bir anda renkleneceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını sarı görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin saçını kısa görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin saçını boyalı görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını kesmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir