AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin öğretmen olduğunu görmek

Kahve falında eşinin öğretmen olduğunu görmek

Kahve falında eşinin öğretmen olduğunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin öğretmen olduğunu gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında eşinin öğretmen olduğunu görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Kahve falında öğretmene hediye vermek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eski öğretmenle konuşmak rakipsiz hale geleceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir öğretmenini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı öğretmen görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında geometri öğretmeni görmek hem itibar edineceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında beyaz önlüklü öğretmen görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir