AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe örtüsü almak

Kahve falında kabe örtüsü almak

Kahve falında kabe örtüsü almak sorunların günden güne azalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kabe örtüsü almak gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında kabeyi yeşil örtülü görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin örtüsü görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye örtü örtmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi beyaz örtülü görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kabe örtüsünü görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kabe örtüsü görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe örtüsü almak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı beyaz örtü görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir