AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, idealist davranacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, işlerin aksamayacağına yorulur.

Kahve falında ikiz bebeklere hamile kalmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kalmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ikizlere hamile kalmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz hamile kalmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında ikiz çocuğa hamile kalmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ikize hamile kalmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile olmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir