AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gebe olduğunu görmek

Kahve falında eşinin gebe olduğunu görmek

Kahve falında eşinin gebe olduğunu görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, depresyona gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Kahve falında eşinin gebe olduğunu görmek işsiz ise işe gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini gebe görmek işinden ekmeğinden olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gebe kedi görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dış gebelik görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gebe olduğunu görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında gebelik testinde çift çizgi görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gebe olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında gebe görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir