AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin düştüğünü görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek darda kalacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin düştüğünü görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında eşinin denize düştüğünü görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir