AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin bokunu görmek

Kahve falında eşinin bokunu görmek

Kahve falında eşinin bokunu görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin bokunu gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Kahve falında eşi tarafından boğulmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini boğulmaktan kurtarmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin boğularak öldüğünü görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kapanan kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Kahve falında eşini boğulurken görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin suda boğulmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin bokunu görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir