AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eşiyle evlenmek

Kahve falında kendi eşiyle evlenmek

Kahve falında kendi eşiyle evlenmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eşiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında eşinin yeniden evlendiğini görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, ticarette yol katedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yeniden evlendiğini görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle evlenmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eşiyle evlenmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka biriyle evlendiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında boşandığı eşinin evlendiğini görmek fal sahibinin içine kapanacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eşiyle tekrar evlendiğini görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir