AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini yanarken görmek

Kahve falında eşini yanarken görmek

Kahve falında eşini yanarken görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yanarken gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında eşinin yanarak öldüğünü görmek eve huzur dolacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında eşini yanarken görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle yan yana namaz kılmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan bir kadın görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan tarla görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulur.

Kahve falında biriyle yan yana namaz kılmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir