Kahve falında eşine su vermek

Kahve falında eşine su vermek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine su vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili ya da yanlış iletişim veya yanlış anlaşılmalara bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında eşinin su içtiğini görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında eşine su vermek geniş bir ev satın alacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin suya düştüğünü görmek başının ağrıyacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında eşini suyun içinde görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşine gül vermek borçların ve dertlerin biteceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ölüp dirildiğini görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir