AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini havuzda görmek

Kahve falında eşini havuzda görmek

Kahve falında eşini havuzda görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini havuzda gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında eşini havuzda görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin havuzda yüzdüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Kahve falında havuz içinde olmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında masmavi havuz görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, maddi açıdan nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Kahve falında havuzda balık tutmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzenleri görmek güzel huylarını terk edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir