AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini gençleşmiş görmek

Kahve falında eşini gençleşmiş görmek

Kahve falında eşini gençleşmiş görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sonradan da çok üzüleceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini gençleşmiş gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında eşinin gençleştiğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin gençliğini görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında eşini gençleşmiş görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, ancak yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini genç görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında genç bir kızı öpmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin genç halini görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, tabiri caizse can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç birini yaşlanmış olarak görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, arkasından gıybet edeceğine delalettir.

Kahve falında genç erkekle konuşmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir